Accesorii solare pentru economisirea energiei la casa

Accesoriile solare pentru economisirea energiei la casa sunt foarte recomandate atunci cand doresti sa scazi factura la energie electrica sau termica. Pe langa obisnuitele obiecte casnice care ne ajuta sa consumam cu chibzuinta rezervele de energie electrica, mai exista si alte accesorii sau gadgeturi care functioneaza pe baza energiei inepuizabile a soarelui. Acestea prezinta numeroase avantaje, fara costuri si fara poluare.

 • Lumini eco pentru scari
 • Cu ajutorul acestor lumini eco pentru scari, poti ilumina fiecare treapta exterioara a casei, intr-un mod simplu si eficient.
  Corpurile se ataseaza peretelui casei sau structurii din dreptul scarilor. Lumina rezultata ofera un plus de siguranta pe timpul noptii. Aceste mici accesorii eco sunt compuse din otel inoxidabil foarte dur si rezistent. La fel ca si alte gadgeturi care functioneza pe baza de energie solara, si aceste corpuri trebuie pozitionate astfel incat sa beneficieze de razele soarelui cateva ore pe zi.
  Daca stai la casa aceste accesorii eco pentru iluminatul scarilor exterioare sunt ideale, astfel scapati si de cablurile inestetice facand si econimie la curent.

 • Masa solara
 • Pentru a stoca energie solara plasati intr-un loc mereu insorit o masa solara. Astfel vei putea utiliza laptopul, telefonul mobil, corpurile de ilumimat, radioul si multe altele. Datorita invertorului inclus, vei avea si o priza obisnuita de perete. Masa solara trebuie lasata 4 ore la soare pentru a se incarca integral, are baterie inclusa, este deasemenea rezistenta la apa si este construita din otel inoxidabil, aluminiu, fibra de sticla, teak, acril si celule solare din silicon.

 • Lampa pentru insecte
 • Insectele ne dau mari batai de cap vara, iar distrugerea acestor tipuri de daunatori folosind diverse insecticide ori alte metode de alungare a acestora este dificila, mai ales ca ne poate afecta si pe noi oamenii sau animalele noastre.
  Lampa pentru insecte pare sa fie o solutie imgenioasa. Aparatul utilizeaza doua lampi solare. Lumina ultravioleta, care va atrage tantarii, mustele si restul insectelor, apoi sarcina electrica de 300 volti va omora zburatoarele instantaneu.
  Pentru protejarea altor curiosi, lampa este inconjurata de un gratar care permite doar insectelor sa fie afectate. Aparatul functioneaza insa doar 8 ore.

 • Ghivece solare
 • Te-ai gandit cum ar arata ghivecele tale cu flori, vizibile si pe timpul noptii?
  De obicei accesoriile de iluminat in gradina arata ca si corpurile de iluminat din casa, insa cu aceste ghivece solare poti avea o gradina luminata scotand in evidenta si frumusetea plantelor.
  Ghivecele au un aspect simplu si elegant, si functioneaza la fel, absorbind razele soarelui pe timpul zilei incarcandu-si bateria interna care alimenteaza led-urile integrate.
  Cand se lasa seara intregul ghiveci incepe sa straluceasca, afisand un joc de lumini superb in gradina.
  Poti aseza oriunde ghivecele, chiar si la umbra unui copac sau langa un gard, vor continua sa lumineze deoarece celulele solare se amplaseaza intr-un loc insorit si se conecteaza de ghiveci printr-un cablu ingropat in pamant.
  Este indicat sa le asezi la minimum 2 metri de apa si sa le protejezi de zapada sau inghet.

 • Masina eco de tuns iarba
 • Masina eco de tuns iarba este instrumentul ideal pentru un gospodar. Nu polueaza aerul, nu face galagie si functioneaza cu ajutorul unor panouri fotovoltaice integrate care capteaza lumina soarelui si genereaza energie. Masina de tuns iarba ecologica are si o baterie reincarcabila alimentata tot de energia solara.
  Cu o astfel de masinarie ti-e mai mare dragul sa tunzi gazonul.

 • Senzorul de ploaie
 • Principalul rol al senzorului de ploaie este acela de a conserva apa prin oprirea sistemului de irigare a gradinii atunci cand incepe ploaia. Secundar, poate notifica cronometrul aspersorului atunci cand exista pericolul inghetarii apei. Nu necesita conectarea la energie electrica pentru a functiona.

 • Luminite sub forma firelor de iarba
 • LED-urile care seamna izbitor cu firele de iarba folosesc tot energie solara pentru a ilumina in mod ecologic si placut gradina oricui. Aceste mici firisoare de iarba se alimenteaza de la un panou solar de 0,2 wati. Bateria lor asigura un iluminat perfiect timp de 6 ore.
  Beculetele sunt usor de instalat in gradina si pot fi amplasate oriunde, doar panoul de alimentare trebuie sa fie pozitionat undeva la lumina pentru a capta razele soarelui.
  Firele de iarba pot fi directinate si asezate cum vrei, alcatuind chiar un decor surprinzator.
  Daca doresti un iluminat mai special si surprinzator in gradina ta, aceste lumini sub forma firelor de iarba sunt ceea ce cautati.

  Urmareste-ne si pe Facebook

  Social

  Lasa un comentariu

  © IdeiDesign.com
  ...