Amenajarea balconului

Amenajarea balconului reprezinta un subiect “Tabu” printre persoanele ce vor sa il amenajeze. Deseori multi recurg la ideea de a-l lasa descoperit, altii il inchid pentru un confort mai mare.

E clar ca, cei care aleg sa isi amenajeze balconul frumos, cu flori, fara sa-l inchida complet, au de castigat in zilele toride de vara, si in serile frumoase de vara. Au avantajul de a sta pe balcon la aer curat si de a admira peisajul din zona, daca acesta este prezent.

De asemenea, cei ce aleg sa isi inchida balconul, aleg sa creeze din balcon o adevarata camera in ciuda spatiului foarte mic. Cei mai multi recurg la a pune chiuveta si aragazul in balcon, facand mai mult spatiu in bucatarie, aceasta putand fi transformata intr-un mini living, sau un mare living daca bucataria este unita cu holul, fiind spart peretele despartitor dintre acestea.

Cum puteti sa amenajati balconul si sa il inchideti ?

Daca spre exemplu, balconul dvs are vedere si in fata si in lateral (cazul multor balcoane), in lateral, unde este geamul mai mic puteti pune caramida sau BCA si sa inchideti complet acea parte fara a mai fi nevoiti sa puneti geam si acolo. DAR, exista un mare dar. Spre exemplu, daca balconul dvs este situat cu fata catre Nord, atunci este recomandat ca geamul din lateral, sa fie geam cu adevarat si nu perete. Pentru ca, iarna, cand vantul va bate cu putere din nord, nu veti putea deschide geamul din fata, pentru ca, toata puterea vantului va va intra in casa, tocmai de aceea este rocmandat ca in lateral sa aveti geam de tip termopan, rabatabil, care poate fi deschis iarna.

Imagini cu balcoane inchise si balcoane deschise

Balcon Deschis

Balcon Deschis


Balcon inchis

Balcon inchis

Daca doriti sa va faceti un balcon modern, si sunteti intr-o zona in care traficul nu este aglomerat, si nu sunteti deranjat de galagie, puteti alege un balcon deschis, cu o canapea, cu un gardulet in loc de zid, e minunat.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...