Amenajarea holului

amenajarea holuluiMulte persoane nu pun accent pe amenajarea holului. Insa, holul, este cel mai important. Holul face legatura cu toate camerele, si tot holul este cel care intampina vizitatorii. Deseori prima impresie conteaza, si holul reflecta si in relevanta cu celelalte camere.

Amenajarea holului

Mai intai asigurati-va ca holul este bine luminat. Deseori nu avem lumina pe hol, tocmai de aceea trebuie sa venim cu un plus de coloare.
Pe hol deobicei stau hainele, incaltamintea, umbrelele, si alte obiecte. Incercati sa creati spatii speciale pentru acestea si nu le aruncati la voia intamplarii.

Peretii. Asigurativa ca acestia sunt iluminati si ies in evidenta. Nu puneti contraste de culori prea diferite fata de celelalte camere, nu trebuie sa fie ca un curcubeu intre hol si camere.

Podeaua. Covorul nu este tocmai cel mai indicat, pe hol se circula des si acesta se deterioreaza in timp. De indicat ar fi sa puneti gresie sau piatra pe hol.

De asemenea, pe hol incercati sa va limitati doar la obiectele strict necesare lui, nu aglomerati holul cu mobilier, sau alte accesorii, nu faceti din hol o alta camera.

Amenajarea holului nu se face in timpul amenajarii celorlalte camere, va veti aglomera.amenajare holhol

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...