Apartament mic cu design cochet si accente retro

Pentru a te bucura de tot confortul, nu trebuie neaparat sa dispui de foarte mult spatiu.Importante sunt alegerea unui stil de amenajare adecvat, dispunerea aerisita a mobilierul, folosirea optima a spatiului de depozitare si pastrarea aceleiasi linii estetice in toate incaperile.

Sa te muti intr-un apartament nou nu inseamna numai o mare bucurie, ci si un sir de provocari: alegerea stilului care sa te reprezinte, dar care sa se potriveasca cu spatiul dat, incadrarea intr-un buget anume si, nu in cele din urma, colaborarea cu un designer de interior.

Pe aceste coordonate se discuta si povestea acestui apartament, format din livingul unit cu bucataria, dormitor si baie. Mai intai proprietara a selectat din reviste de specialitate multe idei atragatoare si apoi s-a hotarat asupra stilului.

Pentru ca i-a placut foarte mult casa unor prieteni, amenajata in stil romantic de catre o tanara designer, proprietara s-a decis sa apeleze tot la ea. De data asta nu mai era vorba despre o vila spatioasa ci trebuia sa se limiteze la un apartament destul de mic.amenajare-dormitor-micA fost ales un mobilier retro unitar, in culori ce variaza de la alb la culoarea untului. Astfel lilaul peretilor se intalneste atat in dormitor cat si in living, formand o pereche contrastanta cu galbenul complementar din bucatarie si baie. Pentru a obtine un efect plastic, designerul a utilizat vopsea decorativa, ce a fost aplicata cu buretele printr-o tehnica speciala.baie micaAmenajarea nu a implicat nicio interventie asupra peretilor. Proprietara isi dorea un spatiu deschis si a agreat idea de living unit cu bucutaria.
apartament living unit cu bucatariaapartament cu living unit cu bucataria

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

One Response to “Apartament mic cu design cochet si accente retro”

  1. Octavian Vita says:

    Desi este un spatiu mic arata foarte bine, este foarte aerisit.

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...