Bai moderne, amenajare si poze

Bai moderne

Sunt la mare cautare baile moderne, cu timpul, totul s-a diverisificat in materie de design interior si exterior.

O baie moderna nu inseamna doar in a avea accesorii de ultima generatie, o baie moderna poate fi si una care nu are totul cumparat ca nou, putem improviza, dand baii un aspect frumos si placut.

Pe internet gasim tot felul de bai moderne, insa acestea deseori sunt din reviste, proiecte greu de dus la bun sfarsit, ori sunt prea complexe, ori investitia ar putea trece de mii de euro.

Mereu am fost de parere ca intr-o baie putem investi aproximativ 2000E, dar ce depaseste 4000-5000E deja este mult prea mult, si nu cred ca se merita, doar nu dormim in baie, chiar daca ne place sa arate bine.

Asa arata o baie moderna:
baie modernaBaia de mai sus, este cu adevarat moderna, insa, pretul investitiei este pe masura designului sau fascinant si placut.

Imaginile cu bai moderne de pe internet ne arata cel mai des, doar schite sau imagini 3D
bai moderne 0bai moderne

Amenajare bai moderne:

Cand aveti o baie moderna trebuie sa tineti cont de principalul aspect: curatenia.
Chiar daca dvs. aveti accesorii de zeci de milioane, nu asta conteaza, daca ele sunt murdare, sau rar intretinute, isi vor pierde din valoare, si vor da un aspect urat.
Daca aveti gresie si faianta, atunci este foarte usor de intretinut aspectul curat, insa daca aveti peretii dati cu var lavabil, este bine ca o data pe luna sa ii stergeti cu domestos, nu va afecta rezistenta.

Cele mai moderne bai le au nemtii, pentru ca ei obisnuiesc sa lase strictul necesar, si sa aiba cat mai mult spatiu, ceea ce confera baii un aspect de curatenie si lux.

Poze bai moderne:
baie moderna albastra
baie moderna 2012

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...