Cazi de baie uluitoare

Ca si cum designerii acestor cazi de baie ar fi avut in cap poezie si arta cand au conceput aceste designuri, fiecare cada pare a fi o metafora pura. Stand in ele, bucurandu-va de o esenta hidroterapeutica, va veti simti ca si cum Calgone va luat din lumea asta, sau ca si cum v-ati izolat de toata lumea in cel mai mare si pufos nor din toata armosfera pamantului.

In locul unei femei mici in varsta care a locuit intr-un papuc puteti fi o femeie in floarea varstei care s-a imbaiat intr-un papuc. SICIS este o cada de baie extravaganta, cu design de mozaic de sticla, care simbolizeaza in proportii mari unul din lucrurile pe care femeile le iubesc cel mai mult…papucii.

Ron Arad a lucrat intr-o companie italieneascade design de baie, Teuco, care au reinventat cabina de dus. Puneti dusul sus, daca va doriti un dus rapid, sau dati drumul la dusul de jos, pentru o baie calda si imbietoare dupa o zi grea si lunga. Proportiile si designul va ofera posibilitatea de a sta intr-o pozitie grozava de relaxare,

ZAAFDesign a proiectat cada Brezza si au construit-o din corian pentru Wisdom Sanitary Ware. Beneficiile sale constau in forma si functii. Cine va sta totusi langa robinet? Cu toate ca arata precum un recipient pentru mancare de pisica, formele si designul sau intrece in utilitate majoritatea cazilor de alt tip. Este ideala daca aveti mai multi copii, de exemplu.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...