Cum sa va decorati masuta de cafea

In living-ul unei case a Hollywoodului de vest, masuta de cafea a lui Mark D. Sikes afiseaza pasiunile acestuia: cutii, carti, si arta din China si Paris. ” Cand vad o masa goala, ma infior un pic” , sustine acesta.

Aruncati pur si simplu ceva pe ea

In camera de oaspeti dintr-o casa din Kenya, designerul Suzanne Kasler a amplasat fotolii cu model floral vintage in jurul semineului, decorat cu elemente indiene, care a dat locului acel “sentiment englezesc” . Este echilibrul perfect de culturi. “Am fost in mod cert inspirata de influentele traditiilor si esteticii africane si britanice- acordand locului o nota de confort familiar si lux, ” spune aceasta.

Intr-o casa din Lattingtown, New York, designerul Meg Braff a adaugat decorului mesei de cafea o tavita. Masutele mai mari de cafea nu mai par asa masive daca puneti o tavita pe ele. ” Minimalizeaza suprafata,” spuse aceasta.

Iluminati cu un felinar

Livingul unei casute din Nantucket, dupa designul T. Keller Donovan are un aspect proaspat si contemporan. Un felinar de proportii mari – un accesoriu favorit de design- sta valabila pe masuta de cafea. “Este o modalitate buna de a-ti incanta companiile- aprindeti o lumanare acolo si gataaaa! E petrecere. Mama ma intreaba mereu ” Unde sunt lumanarile?” . Este mereu asa o ceremonie.”

Elemente din natura

Designerului Robert Stilin ii plac obiectele de element si din natura, ca aceste antichitati de boluri de lemn si cornul de caprior pe masuta familiala de cafea. “Atribuie o poveste camerei si pot fi si functionale,” spune acesta. “Ma uit la ele si ma fac sa ma simt bine.” Decoratiunile schimba si aspectul mobilei de forme impozante si imblanzeste armosfera spatiului. “Arta si obiectele pot bate in orice directie-  pot schimba aspectul camerei cu totul si cu totul,” spune Stilin. ” Si nu trebuie sa cheltuiti averi. Puteti amesteca ceea ce aveti deja dintr-o camera in alta.”

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...