Design interior in culori intense

Designerii vorbesc mereu de stiluri de culori in functie de anotimp. Spre exemplu, in perioada verii se poarta culori deschise si intense totodata. Daca am avea buget sa decoram casa in functie de fiecare anotimp ar fi excelent, dar ne putem conforma situatiilor pastrand stilurile de la an la an.

Cum arata o camera in culori intense? Cu siguranta da o stare de optimism si dinamism. Daca incaperea respectiva este si luminata corespunzator, atunci chiar ne-am indeplinit telul. Spatiul in culori intense nu trebuie sa creeze o stare de soc vizual la impactul cu acesta, ci dincontra, tocmai de aceea, culorile intense pot fi oricand inblanzite cu texturi si culori moi, si cu foarte mult alb.

living culori intense

Livingul de mai sus este decorat in culori de albastru, galben si portocaliu. Este o combinatie perfecta pentru vara, fapt stiind ca aceste 3 culori sunt folosite cel mai des in turism. Poate ca ati observat destul de des cum agentiile de turism pun accent pe culoarea albastru-azuriu si portocaliu.

Este un living recomandat pentru vara, avand culori reci combinate cu culori calde. Bejul de pe pereti nu face decat sa creeze acel contrast de legatura si totodata ofera ochiului un impact linistit si cald si nu unul “dureros”.

O combinatie de culori cat mai intense nu sunt recomadate decat in camera copiilor, dar si acolo trebuie sa tinem cont de anumite reguli. Spre exemplu, camera copiilor va fi mereu vie folosind culori vii, insa daca vom abuza de culor reci precum mov, albastru, verde inchis, vom crea o stare de disconfort si pesimism copilului.

camera copiilor in culori intense

Formele geometrice vor fi mereu folosite si recomandate intr-o camera cu culori intense. Patrate si sfere nenumarate vor infrumuseta atmosfera. Totodata, specialistii recomanda o pardoseala simpla, perdele care sa nu iasa in evidenta si cu siguranta multa moderatie in decorare.

living culori aprinsecamera culori intense

Imaginile noastre sunt sugestive si nu fac decat sa va ofere o idee asupra designului interior in culori intense. Nu va recomandam sa urmati imaginile, ci sa lasati imaginatia sa curga.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...