Elemente de Feng-Shui

Feng shui

Feng shui

Despre Feng-shui stim cu totii ca a fost importat din China. Acolo traditia se pastreaza si mai toti chinezii obisnuiesc sa ia in seama intotdeauna regulile de baza.

Ce greseli fac romanii cand isi redecoreaza casa?

Deseori nu luam in seama regulile Feng-Shuiului. De exemplu, daca avem pisica in casa, si ea obisnuieste sa stea sub patul nostru, atunci ar trebui sa avem suspiciuni despre asezarea patului in camera.

Se stie foarte clar ca pisica este atrasa de energia negativa si va sta mereu in zonele cu energie negativa. Daca pisica sta sub patul dvs. atunci ar trebui sa mutati pozitia patului si in locul unde a fost patul, sa puneti o masuta cu o floare, sau ceva artizanal.

De asemenea, daca aveti in camera prea multe materiale sintetice, cum ar fi, lenjerie din plastic, plus alte elemente, lambriu, scaune din plastic, perdele din material sintetic, rama geamului din plastic si asa mai departe, atunci nu aveti pe cine da vina atunci cand va simtiti epuizat de puteri in propria camera.

Elementele sintetice, create prin prelucrare, sunt cele care dau omului o energie negativa. Elementele recunoscute de univers, sunt cele din natura, lemn, piatra, scoica, etc.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

One Response to “Elemente de Feng-Shui”

  1. Dli says:

    Feng Shui nu e cunoscut la noi. In strainatate, in magazinele de mobila, te intreaba daca vrei sa iti decorezi Feng Shui. Incet se dezvolta si la noi aceasta metoda.

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...