Idei de amenajare a holului de la intrare

amenajare hol apartamentAmenajarea holului de la intrare reprezinta “oglinda” casei noastre, de aceea holul merita toata atentia noastra, iar amenajarea si decorarea lui trebuie luata in serios, cautand cele mai bune sfaturi si idei de amenajare pentru a obtine un hol curat cu un design unic si frumos.

Holul este cel mai important spatiu de depozitare o multor obiecte si accesorii de genul: chei, esarfe, incaltaminte, genti, palarii, umbrele, etc.

Amenajare hol – Galerie foto

Primul aspect care trebuie luat in considerare inainte de a incepe lucrul pentru amenajarea holului, este spatiul. Acest spatiu destinat holului difera de la apartament la casa. De cele mai multe ori holul unui apartament este foarte restrans fata de cel al unei case care permite diverse combinatii de amenajare si decorare.
Indiferent de marimea holului, solutii si idei de amenajare utile exista, totul depinde de imaginatia si cunostintele voastre.

In functie de acest aspect va alegeti si mobilierul. De regula la apartamente si garsoniere, spatiul alocat holului este foarte mic, iar piesele de mobilier pe care le doriti in hol sunt prea mari. Pentru asta exista si mici dulapioare ori agatatori pentru incaltaminte si haine, care se integreaza perfect intr-un hol mic.
In cazul in care stati la casa, holul este mult mai generos, care va permite sa amenajati si o masuta cu scaune, ori un dulap cu oglinda, ghivece cu flori si un cuier mare.

In ceea ce priveste culoarea potrivita pentru hol, de obicei se aleg culorile neutre, culorile deschise si calde, ori pentru cei mai indrazneti, culorile stridente.
Folosirea unui tapet pentru hol pare sa fie o optiune din ce in ce mai utilizata in orice hol, fie el mic sau mare.
Pardoseala pentru hol se alege si in functie de cea prezenta si in celelalte camere, daca gresia este mai populara in casa ta atunci si gresia se alege pentru ori, la fel si in cazul parchetului. Covorasul din hol inca se mai poarta, daca este ales cu bun gust desigur.

In rest, daca mai doriti si alte accesorii in hol, sunteti liberi sa alegeti dupa preferinte. Florile, sunt insa in topul alegerilor pentru decorarea unui hol, la fel si tablourile.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...