Modele de mobila reconditionata

Daca mobilierul vechi cere reconditionare, va prezentam cateva modele de mobila reconditionata din care sa va puteti inspira. Reconditionarea mobilierul este mult mai avantajoasa datorita faptului ca te ajuta sa economisesti niste bani si in plus te poti bucura de mobila veche cu valoare sentimentala, de care ti-ar fi greu sa te desparti.
Mai intai, vom discuta despre sfaturile si ideile de care trebuie sa tineti cont pentru a reusi sa dati din nou viata mobilierului vechi.

Modele de mobila reconditionata

mobila reconditionata modele
1. Lacuitul
Lacul este varianta cea mai ieftina si usoara prin care poti reconditiona mobilirul vechi. Chiar daca indepartezi vechiul finisaj, ori il pastrezi, odata ce ai dat cu lac aspectul mobilei se schimba instantaneu. Pentru un aspect vintage antichizat, alege sa slefuiesti mobila inainte de lacuire.

2. Vopsitul
Vopseaua poate da bine chiar si pe obiectele de mobilier. O culoare noua, bine aleasa aplicata pe mobila, va face ca aceasta sa para abia scoasa din magazin. Este important sa folosesti o vopsea pe baza de ulei care blocheaza aparitia petelor, peste care mai adaugi un strat de vopsea pe baza de latex.

3.Imbracarea
De asemenea, poti imbraca mobila folosind diverse obiecte precum hartia de impachetat cadouri, partituri, ziare, folii care imita furnirul. Toate acestea se aplica precum tapetul sau autocolantul, folosind un adeziv special care se gaseste in magazinele de specialitate.

4. Sablonul
Sablonul iti ofera o gama larga de modele si imprimeuri pe care le poti realiza in cazul mobilierului reconditionat. In afara sablonului, mai aveti nevoie de o pensula mare si vopsea.

5. Re-tapirarea
Si nu in ultimul rand poti re-capitona/re-tapita unele piese de mobilier precum scaunele, fotoliile sau canapelele cu ajutorul unui specialist.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

One Response to “Modele de mobila reconditionata”

  1. ioan says:

    Buna ziua,ar trebui spus,ca in goana dupa reconditionare se pot distruge si piese frumoase de mobilier..mai bine va documentati..putin inainte

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...