Modele design dormitor

Stim cu totii ca dormitorul este locul perfect pentru a dormi. Dupa o statistica, peste 75% dintre persoanele ce au macar 2 camere la casa sau la apartament, prefera sa doarma in dormitor, tocmai de aceea dormitorul trebuie sa fie intr-un ambient placut si relaxant, perfect pentru a ne odihni.
design dormitor copii
Acest dormitor este pentru copii, este o combinatie de alb cu violet, culori ce inspira energie si discernamant. Este potrivit pentru copii, insa deseori le poate afecta sistemul emotional. Au sansa sa se inchida in sine, sa devina invidualisti ori retrasi. Ca model si design se potriveste excelent, insa culorile pot fi schimbate.
design dormitor
In imaginea de mai sus va este prezentat un model de dormitor creat intr-un program special. Am putea spune ca este dormitorul perfect, are un design placut, o ambienta la fel de placuta. Ceea ce nu trebuie emis este ca: trebuie sa evitati sa aveti in dormitor calculatorul sau alte componente electrice si electronice. Se stie foarte bine ca aceste componente au un camp magnetic foarte ridicat si va pot afecta metabolismul si somnul. Un televizor si un telefon cred ca ar fi de ajuns pentru dormitor.
dormitor cu fototapete
Dormitorul din imaginea de mai sus este mai special. La prima vedere pare un dormitor cu vedere la mare cu un geam imens, insa este doar un fototapet, daca o sa cautati in site-ul nostru articolul despre fototapete, va veti da seama ce model de dormitor este. Aceste fototapete reusesc sa invioreze camera sau sa creeze o stare derelaxare si de concentrare mai mare. Este recomandat sa aveti un fototapet in dormitor cu o imagine ce va relaxeaza.
amenajare dormitor
Dupa cum puteti observa, mai toate dormitoarele au in sine acelasi caracter si acelasi design. Si acest dormitor de mai sus, are un pat de mijloc, un dulapior sau doua, un sifonier pentru haine si un fotoliu pentru a mai sta ziua la televizor.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...