Sfaturi Feng Shui, umple-te de energie pozitiva

feng shuiIn Feng Shui, exista multe relatari care tin de urmatoarele aspecte: Cea mai indicata camera pentru a intrepatrunde un aspect care sa dea energie pozitiva este livingul sau camera de zi.
Deci, pentru a putea atrage norocul, bunastarea si armonia in familie, trebuie sa alegeti livingul pentru a-l decora in stil Feng Shui.

Sfaturi Feng Shui pentru energie pozitiva

In living sau camera de zi, adaugati o mini fantana, o cascada artificiala sau un acvariu cu pesti. Dupa cum mai spuneam si in alt articol, apa da energie pozitiva si va umple de concentrare si putere de lucru.

Alegeti o canapea rosie pentru a va uita la televizor. Fara a avea prea multe cunostinte despre asta, va pot spune ca in special culoarea rosie va poate umple de energie, cel putin asta se aplica in cazul Feng Shui.

Livingul trebuie sa aiba macar un perete solid. E bine ca usa sa fie paralela cu un alt perete, si nu cu un geam pentru a nu permite energiei sa iasa.

Plantele verzi, sau tot ce tine de natura, reprezinta armonie si energie pozitiva. De asemenea, bibelourile, cristalele si pietrele pretioase, aduc armonie si energie pozitiva.

V-om trata latura Feng Shui mai mult pe viitor, si vom face o categorie speciala.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...