Sfaturi pentru redecorarea dormitorului

Daca esti plictisit de felul in care arata dormitorul tau, sau pur si simplu esti convins ca a venit timpul sa schimbi acel design vechi de ani de zile, iata cateva metode foarte eficiente in care poti sa-ti redecorezi dormitorul, cu costuri relativ mici.

Inainte de a incepe procesul in sine, exista niste probleme pe care trebuie sa le rezolvi, ca sa eviti eventualele dureri de cap:

–         Fa curat peste tot in camera; asta inseamna ca trebuie sa stergi praful si sa dai cu aspiratorul sub pat, lucruri mai rar intalnite.

–         Hotaraste-te asupra temei viitoare, ca sa fii sigur care e urmatorul pas.

–         Decide-te ce arunci si ce tii in continuare.

–         Scapa de tablouri sau postere. Desigur, poti sa le asezi si dupa ce termini, insa un perete gol iti da idei foarte interesante.

–         Muta toata mobila in mijlocul casei.

Daca dormitorul este unl normal, nu prea ai foarte mult loc cu care sa jonglezi, asa ca punctul forte e modul in care iti aranjezi mobila, in asa fel incat sa castigi cat mai mult spatiu. Asadar:

–         Masoara-ti spatiul.

–         Alege un punct de referinta al camerei. Daca stii s-o faci, poti aseza o piesa de mobilier in asa fel incat toata atentia sa cada asupra ei.

–         Dupa asta, organizeaza-ti toata camera in jurul acestui punct.

–         Cauta obiecte de arta, ca sa le asezi peste tot prin dormitor.

–         Foloseste-te de podea. Chiar daca a schimba parchetul e o idee destul de costisitoare, aceasta poate da un aer total nou camerei.. Insa si un covor bine ales poate face diferenta.

–         Aranjeaza-ti mobila intr-un mod total diferit.

–         Adauga piese colorate peste tot. Spre deosebire de vopsea, obiecte precum pernele sau asternuturile pot fi oricand schimbate, in functie de starea de spirit.

Oricum ai face-o, redecorarea e o activitate intensa si interesanta, cu rezultate spectaculoase cateodata. Insa nu deveniti prea entuziasmati; dormitorul nu trebuie sa-si piarda din atmosfera relaxanta.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...