Spatii cu si despre copii

Cu toate ca munca poate fi zadarnica de multe ori, camera copiilor este una definitorie pentru intreaga casa, precum si pentru personalitatea familiei. De aceea este absolut necesar sa acordam o atentie sporita fiecarui element care o compune.

In acelasi timp, decorarea unei astfel de incaperi poate fi foarte distractiva, in primul rand datorita posibilitatii relationarii cu trecutul si copilaria. Nu mai putin importanta este si nivelul crescut al creativitatii atunci cand suntem in preajma copiilor si a jucariilor.

Asa cum vedem in poza de mai jos, raftul pentru carti poate fi foarte usor asezat pe orizontala si folosit in acelasi timp pentru depozitarea diferitelor jucarii sau a incaltamintei, dar si pe post de scaun. Deasupra acestuia observam cum un perete destul de plictisitor a devenit un veritabil cuier.

Pentru a creea un spatiu copilaresc, dar si pentru a stimula creativitatea copilului tau, ii poti decora camera ca in imaginea care urmeaza. In felul acesta ii lasi impresia ca ceea ce face este important si obtii un decor interesant la un cost aproape de zero.

Asa cum am vazut mai devreme, este foarte important pentru copii sa aiba un loc in care imaginatia sa le zburde libera, din motive nenumarate. Vedem in poza de mai jos un mod ingenios in care putem amenaja un spatiu dedicat in exclusivitate creativitatii si imaginatiei. E adevarat, de cele mai multe ori gasim un laptop in camera unui copil, insa stim cu totii ca e mult mai sanatos acest tip de joaca, mai ales cand hartia este aproape infinita.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...