Usi de interior din lemn

Inca mai sunt dileme in alegerea unei usi de interior. Multi inca prefera PVC-ul pentru ca este cu mult mai izolant fonic si termic, insa, chiar si usile din lemn au evoluat asa incat sa ofere aceleasi conditii.

Usa din lemn intr-un apartament: alegerea unei astfel de usi din material lemnos intr-un apartament este chiar o dilema. Ambientul trebuie sa fie combinat, iar culorile de asemenea. Intr-un apartament nu putem avea decat maxim 5 usi. O usa la living, una la bucatarie, una la dormitor, la baie si balcon.

Totodata, pentru casa, alegerea usilor din lemn poate fi mai usoara. Se potrivesc de minune la o casa din lemn sau la o cabana. Usile din PVC sunt in general nepotrivite pentru o casa, poate doar usa de la baie.

usi de interior din lemn

Sursa imaginilor:  www.usiinterior.ro

Preturi: usile de interior din lemn pot avea preturi cuprinse intre 200 lei si 2000 de lei. Cele din lemn stratificat sunt cele mai scumpe, insa totodata cele mai longevive si rezistente. O usa obisnuita de living, din stejar, foarte frumoasa si de culoare maro, poate ajunge pana la 1300 Lei.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...