Parchet laminat, preturi si modele

Daca v-ati gandit sa va puneti parchet laminat, trebuie sa va ganditi de doua ori inainte sa-l aplicati. Este foarte sensibil si la cea mai mica zgarietura, raman pete pe acesta.

In camera in care puneti parchet laminat, va trebui sa mergeti doar in papuci de casa sau picioarele goale. Daca intrati cu adidasi sau cu pantofi cu toc, aveti sansa sa il zgariati. De asemenea, daca aveti in camera mobilier, dupa aplicarea parchetului, reinstalati-l cu grija, pentru a nu zgaria parchetul abia pus. Scaunele trebuie sa stea pe un covoras sau o mocheta, si picioarele scaunelor pot zgaria parchetul.

Modele de parchet laminat

parchet laminat nucparchet laminat stejarparchet laminat wenge

Preturi parchet laminat

Preturile difera in functie de calitate si model. Cele mai ieftine modele de parchet, sunt cele simple, fara prea mari modele pe el. Deobicei e de culoare foarte deschisa, sau inchisa. Pretul acestui model de parchet este de la 15 lei pana la 40 lei / m2.

Cel mai scump parchet laminat, este cel care are modele ale lemnului, cele de fag, stejar, frasin, nuc si asa mai departe. Pretul parchetului laminat din stejar, de calitate superioara, poate ajunge si la 200 lei / m2.

Cat despre montarea parchetului, necesita foarte multa atentie. Mai ales daca este parchet laminat.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...