Pat organic cu maxim comfort

In dormitor mereu s-a pus aspect pe comfort, pentru ca acolo cel mai des oamenii se odihnesc. Sau cel putin, noua moda asa este conceputa. Asa cum livingul este pentru zi si pentru relaxarea la televizor sau in alte medii si ipostaze, asa este dormitorul pentru noapte, special pentru relaxare si somn.

Va prezint un pat organic, cu un design placut ce s-ar potrivi in dormitorul dumneavoastra:

pat-organic-[ideidesign.com]

Dupa cum puteti observa, este placut ca aspect, are o nunta frumoasa de culoare, se potriveste in special intr-un dormitor cu mobila inchisa la culoare, maronie sau neagra, dar si cu o oarecare nuanta de alb. Mesutele din stanga si dreapta patului pot fi detasate si puse intr-un alt loc in camera, sau de ce nu, ramase acolo.

pat-organic-[ideidesign.com]2

Aceasta este o imagine din alt unghi al patului, pentru a vedea si partea din spate. Este potrivit si ca pat de mijloc, pentru ca are un design placut in toate laturile sale, nu necesita lipit de perete. Dupa cum puteti vedea acest design interior din jurul patului se potriveste de minune cu acesta.

pat-organic-[ideidesign.com]3

Aceasta este o imagine mai apropiata cu una dintre cele doua masute ale patului, au un caracter oval, pentru a se optimiza cat mai bine cu patul.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

3 Responses to “Pat organic cu maxim comfort”

 1. Gabi says:

  Super!Imi place la nebunie

 2. zuzu says:

  naspa…unde este caldura aceea interioara//…parca esti antr-o nava spatiala….si mie ami place ce e modern….dar nu….nu-mi place…

  • Sonea Andrei says:

   Zuzu nu este un pat de dormit iarna, este unul organic, deodata ce e organic e de vara si ofera confortul de care ai nevoie pentru o relaxare de cateva ore, nu de noapte.

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...