5 modalitati prin care un designer reduce din cheluielile decorarii

Designerul Meg Braff a reusit sa ramana in bugetul clientului ei cand a avut de decorat aceasta casa din Palm Beach. Designerul va va impartasi acum sugestiile ei de decorare.

Economisiti cand cumparati covoare

“Cea mai usoara cale de a va cheltui instant bugetul este atunci cand cumparati un covor. Daca nu trebuie neaparat sa faceti ceva special si luxos, pastrati-va un stil simplu,” spune designerul Meg Braff. Aceasta a ales o mocheta ieftina pentru camera de zi. A mai adaugat o oglinda in forma de soare stralucitor si doua candelabre alaturate si gata!

Redecorati aranjand

Braff a adaugat o pernuta in nuante aurite canapelei pentru a scoate albastrul in evidenta. ” Puteti face acelasi lucru o canapea mai joasa de la Crate & Barrel- adaugati doar un mic aranjament pentru a o personaliza,” spune aceasta. Aceeasi ideea a fost aplicata si marginii perdelei care scot in evidenta contrastul lampii sau chiar al perdelei.

Dati un aspect mai bine inchegat cu accesorii la preturi accesibile

“Inainte de a termina o comanda, vizitez locuri ca West Elm, William Wayne, Gradinile Macox si Pearl River sau verific siteuri de web pentru a cauta accesorii- statui de portelan chinezesti care sunt ieftine, tavi, covorase, accesorii de masa,” spune aceasta. “Puteti sa economisiti destul de mult si tot sa va faceti mofturile in materie de a decora si personaliza.”

Incercati nuante de atmosfera

Pentru un dormitor micut, Braff nu si-a dorit perdele lungi. In schimb, a optat pentru nuante atmosferice.” Acestea sunt 50 de cm per geam, in loc de 160,” mai adauga aceasta. Talavera este oferita de Brunschwig & Fils iar patul de Oly.

Alegeti arta accesibila

Acele imagini fabuloase inramate in sticla din imaginea de mai sus? “Au venit impreuna cu modelele, cumparate de pe net,” spune un decorator. Braff foloseste un site in care poti targui preturi. Pentru un impact maxim, ca cel din camera de zi pe care l-a creeat in imaginea de mai jos, amplasati tablouri in grup, in loc sa le imprastiati pe toti peretii intr-o camera.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...