Cele mai moderne modele de tapet pentru living

Sa ai tapet in living e iarasi la moda, insa uitati de imaginea incaperilor cu tapet din casa bunicii. Designerii au creat modele noi si moderne de tapet pentru living, ce se potrivesc cu noile tendinte in amenajarile interioare.

Hai sa vedem cateva exemple, tinand cont ca acum se poarta in intreaga incapere nuante discrete, cu exceptia un singur perete (numit perete-vedeta) ce iese in evidenta. Deci, cu ce fel de tapet putem decora acest perete-vedeta?

 

Modele de tapet cu aspect de caramida:

Aceste tipuri de tapet pentru living creaza un efect fascinant de spatiu elegant, scotand in evidenta prin contrast detaliile mobilei si decorurile. Tapetul se curata usor, caci este lavabil.

Iata unde puteti gasi modelele de mai sus: model 1, model 2, model 3.

 

Modele de tapet pentru living, cu culori blande:

Acestea sunt perfecte pentru cei mai putin indrazneti, caci nu aveti cum sa dati gres. Culorile naturale sunt discrete, la fel si modelele, creand o atmosfera comoda in living. Tapetul este super-lavabil, adica se curata cu sapun lichid si o perie moale.

Iata unde puteti gasi modelele de mai sus: model 1, model 2, model 3.

Modele de tapet cu culori vesele:

Aceste modele sunt la mare cautare datorita faptului ca florile ies in evident intr-un mod placut, dand o energie pozitiva intregii camere.

Modele tapet living culori veseleModele tapet living culori veseleModele tapet living culori vesele

Iata unde puteti gasi modelele de mai sus: model 1, model 2, model 3.

 

Modele de tapet pentru living in culori puternice:

Nu trebuie sa ne temem de culori, caci acestea dau peretilor un aspect deosebit, interesant. Cu ajutorul acestor tipuri de tapet aducem atentia catre peretele-vedeta, unde putem avea fie un semineu, fie o vitrina interesanta, care sa iasa in evidenta.

tapet living culori puternicemodele tapet living culori puternicemodele tapet living culori puternice 2

Iata unde puteti gasi modelele de mai sus: model 1, model 2, model 3.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...