Idei de decor al semineului

Cateodata simplitatea are cel mai mare impact. Acest semineu de Craciun de mai sus este imbracat cu pahare normale de martini cu un set de ornamente si trandafiri inconjurati de mici lumanarele si o ghirlanda traditionala cu tipicul vasc.

Felicitarile de Craciun au devenit unele din cele mai sarmante decoratii de semineu impreuna cu o simpla instalatie de lumini.

Aceast decor demn de palat de mai sus scoate in evidenta culorile din camera prin abundenta de ghirlanda bogata plina de conuri de pin, panglici, globuri de cristal, vita de vie care o strabate si frunzele aurii.

Un semineu contemporan decorat cu o ghirlanda alba si elemente argintii, impreuna cu coroane extrem de impresionante si nonconformiste de pene de paun, care vor atrage atentia imediat si vor pastra decorul modernist pe care l-ati adoptat.

Lasati natura sa vorbeasca de la sine precum aceste ghirlande de verdeturi cu care au fost decorate aceste seminee. Elementele de decor naturale pot fi scumpe in aceasta perioada a anului insa daca sunteti in cautare de ceva extravagant coroanele si ghirlandele din brad si vasc pot fi alegerea potrivita. Acestea se pot dovedi a face si un pic de murdarie insa aerul proaspat si aroma placuta si subtila a bradului il va atrage chiar si pe insusi Mos Craciun in casele dumneavoastra.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...