Tapet pentru bucatarie, cele mai frumoase tapete pentru bucatarii

In bucatarie nu doar varul poate face diferenta in design. Tapetele de bucatarie sunt foarte folosite, mai ales daca aveti aragazul mutat in balcon.

Tapetul din bucatarie trebuie sa fie vinilic si sa aibe o rezistenta mare, totodata sa poata fi curatat.

Ce fel de tapete se potrivesc in bucatarie? In special cele cu fructe, flori sau imprimeuri geometrice.

tapet bucatarie negru cu alb

tapet bucatarie forme geometrice

Tapetele din vinil pot fi sterse cu lavete, atentie fara a folosi domestos sau clor, pentru ca exista sansa sa se decoloreze. Ca si culori, puteti alege intre alb, bleu, crem, verde deschis pentru bucatarie. Unele dintre ele merg asociate de la perete la perete.

Se mai poarta tapetele cu decoratiuni exterioare: tapet stil caramida sau tapet stil piatra (roca). Acestea se poarta in bucatariile spatioase si multifunctionale. Totodata punand astfel de tapete, trebuie sa va ganditi ca totul sa se asorteze asa incat sa creati un aer clasic.

tapet bucatarie caramidatapet forme geometrice

Preturi:
Tapetele de vinil sunt mai scumpe decat cele de hartie. In general o rola de 5 metri x 70cm de tapet din vinil oscileaza intre 40 lei si 100 lei, depinzand de model.
Cele din hartie sunt mai ieftine. Spre exemplu un tapet de hartie cu un model complex si modern, costa in jur de 60 lei 5 metri patrati (suficient pentru a acoperi un perete jumatate).

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...