Modele de vaze decorative frumoase

Exista o multime de vaze decorative frumoase in care sa iti tii florile preferate. Aceste vaze decorative se folosesc adesea ca accesoriu in orice casa, deoarece formele si culorile acestora infrumuseteaza intr-un mod foarte placut interiorul.

Daca aveti de gand sa schimbati decorul, ca tot a venit primavara, vazele decorative sunt un accesoriu care te va ajuta foarte mult. Disponibile in diverse forme, unele chiar foarte ciudate si culori indraznete, confectionate din diferite materiale precum lemnul, sticla, ceramica, piatra sau metal, de diferite marimi, aceste vaze decorative iti pot schimba radical casa oferind unicitate decorului dumneavoastra.

Vaze decorative din sticla transparenta sunt la mare cautare si folosite cel mai des in interioarele moderne. Sunt un accesoriu foarte delicat si elegant care sigur va atrage privirea musafirilor. Vaza decorativa din sticla transparenta evidentiaza florile intr-un mod ingenios. Vazele din sticla se pot executa si manual. Pot fi modelate obtinand forme din ce in ce mai neobisnuite, pictate in culori atragatoare si in final pozitionate in locurile preferate.
vaze decorative sticla vaze decorative sticla1

Vazele cu aspect antic se potrivesc cel mai bine in decorul contemporan si sunt la mare cautare. Aceste vaze atrag atentia si ffara a fi umplute cu flori, ele constituie elementul decorativ in sine. Aspectul lor antic le face sa para atat de atragatoare chiar si fara aranjamente florale. Asta nu inseamna ca nu poti scoate in evidenta o floare cu acesta vaza antica, poate fi la fel de frumoasa si cu flori, daca alegeti floarea potrivita desigur.
vaza decorativa antica1vaza decorativa antica

Vazele decorative din cristal sunt cele mai costisitoare si la mare cautare datorita formei, stilului, modelului si culorilor sale impunatoare. Gratie stralucirii deosebite ale cristalului care ofera o sclipire aparte decorului sunt alese ca accesorii in sufragerii.
vaze-decorative-cristalvaza decorativa de cristal

Vaze decorative din ceramica: sunt cele mai utilizate modele de vaze decorative pentru interior. Acestea sunt foarte spaciale si ca forma si ca modele. Cele mai multe sunt pictate, in culori frumoase, foarte atragatoare. Sunt bine venite in orice tip stil de amenajare si se adapteaza perfect cu decorul.
vaze decorative ceramica pictate
vaze decorative din ceramica

Vaze decorative din plastic: daca aveti copii in casa este indicat sa folositi vaze decorative din plastic, deoarece cei mici exploreaza si nu se stie cum dintr-o data va treziti cu vaza preferata sparta. Sunt si ele frumos colorate cu desene inspirate care sigur vor inveseli decorul camerei.
vaze decorative din plastic

Vaze decorative din lemn facute manual sunt o idee excelenta sa folosim in decorare pentru ca sigur isi vor pune amprenta serios pe ceea ce inseamna bun gust si calitate in design-ul interior. Vazele din lemn masiv cioplite si desenate intr-un mod cat mai unic pot aduce impreuna cu florile un colt de natura in casa ta. Le puteti alege cu incredere pentru ca sigur va veti bucura o lunga perioada de timp cu ele.
vaze decorative din lemn
vaza decorativa de lemnvaza decorativa lemn

Alte modele de vaze decorative frumoase

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...