Accesorii electrice care vor atrage priviri

Ati fost vreodata in situatia in care ati cumparat accesorii electrice si nu ati stiu ce sa faceti dupa ceva timp cu ele? Chiar daca sunteti un maniac al gadgeturilor care locuiti intr-o casa plia de asa ceva, cu siguranta ati fost in situatia in care v-ati impiedicat in cabluri si vazandu-le le-ati aruncat pe ici colo sau le-ati atarnat in locuri ciudate. Iata in continuare cateva accesorii electrice indraznete care ar putea sa va ajute sa mai adunati din mizeria de fire si in acelasi timp sa va surprinda prietenii cand vin in vizita. Aruncati o privire, chiar merita!

Meysam Movahedi

O idee intersanta pentru persoanele care s-au saturat de prelungitoare. Aceasta de aici este usor de folosit. Apasati pe laturi pentru a o deschide si trageti usor de cablu cand aveti nevoie de el ori dati-i drumul usor inapoi cand v-ati terminat treaba cu el. Simplu si practic, nu credeti?

Burakov Deis

Cel putin, este bine ca exista oameni precum Burakov Denis care stiu modalitati de a intipari bine anumite mesaje in creierul oamenilor. Acest intrerupator prea putin popular “ON” este o idee geniala pentru cei ce obisnuiesc sa uite luminile aprinse, bagandu-le in ochi lumina puterni ca de led a intrerupatorului.

Chen Ju Wei

Aceasta banda lipicioasa reprezinta un fix extensibil care de abia il zaresti. Artistul a descoperit tehnologia printarii de circuit si materialul pasta electro prin care firele sunt prinse si izolate de podea.

Aceasta ultima idee este un concept nebun al unui designer care a dorit sa rezolve problema prizelor odata pentru totdeauna. A facut un perete intreg de prize! Insa din pacate, a uitat sa ne spuna care prize sunt reale si care nu.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...