Amenajare in culori pastelate pentru camera copilului

Amenajarea in culori pastelate pentru camera copilului poate fi dificila atunci cand ideile nu sunt pe masura asteptarilor copiilor dumneavoastra.

Culorile pastelate vor fi intotdeauna o alegere potrivita pentru camera copilului, mai ales in cazul fetitelor. Imbinate cu maiestrie, dau un aer delicat si degajat decorului si fac ca timpul pe care micuta ta il va petrece in casa sa fie cat mai placut. Alege-le fara ezitare!
camera-copilului-culori-pastelate
Pentru ca vara a luat sfarsit si orele pe care mica ta printesa le va petrece in mijlocul naturii vor fi din ce in ce mai putine, ar fi o idee buna sa-i decorezi camera in culori care sa-i aminteasca tot anul de vacanta estivala.
Opteaza pentru lila ca nuanta predominanta si inveseleste-o cu tonuri de turcoaz, galben solar, bleu, roz si verde praz. Acestea trebuie sa se gaseasca atat la tapet cat si la tesaturile cu imprimeuri cat mai variate: dungi jucause, flori delicate, buline vesele sau mici animale haioase.
culori camera copulului
Pentru un decor luminos alege mobilier alb. Cu un singur set de obiecte e posibil sa asiguri mobila din camera copilului pentru o perioada de cel putin 10 ani. Singura conditie e sa alegeti compozitii ce se pot reconfigura pe parcurs.
Asociaza pieselor din lemn unele din fier forjat, pentru a da o nota romantica amenajarii. Cateva casute miniaturale, din lemn, si ghivece verzi/vase cu flori vor mentine vie legatura cu exteriorul. La fel si storul, ale carui imprimeuri redau diverse elemente ale unei case.amenajare culori pastelate camera copilului

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...