Amenajari interioare pentru zodia Taur

Exista cate un tip de amenajare interioara pentru fiecare zodie, in care se evidentiaza punctele comune pe care le are fiecare nativ in parte, in exemplul de fata vorbind despre cei din zodia Taur.

Despre cei nascuti in zodia Taur se poate spune ca sunt familisti convinsi care se retrag mereu in cuibul lor, avand nevoie de spatiul lor in care sa se simta in siguranta, intr-un mediu stabil si confortabil.
Lucrurile frumoase sunt foarte importante pentru nativii din zodia taur, au o mare pasiune pentru diverse accesorii si decoratiuni interioare, de valoare in mare parte, fiind si o zodie materialista. Unii pot deveni mari colectionari de obiecte de arta, transformandu-si casa intr-un adevarat muzeu. Totodata le place ca in casa lor sa fie totul de durata, de la pardoseala pana la un oarecare accesoriu.

Despre reamenajarea sau redecorarea locuintei nu prea se pune problema pentru acestia. Sunt adepti ai stabilitatii si nu le place sa faca prea multe schimbari prin casa. De obicei taurii sunt perfectionisti, iar ceea ce fac o data, e de durata.
Mobilierul semi-rustic in tendinte cat mai naturale se gaseste adesea in casele acestor nativi, deoarece da o impresie de soliditate si confort familiar. Formele geometrice joaca si ele un rol decorativ esential in amenajarile interioare. Sunt multe feluri prin care poti evidentia formele geometrice intr-o casa, poti imbraca peretii cu tapete care reprezinta forme geometrice divers colorate, ori folosind piese de mobilier rotunde si patrate.

Chiar daca pare un camin aglomerat, organizarea este bine pusa la punct de catre cei care vor. Fiecare obiect isi are locul lui, in camera potrivita, adica nu gasesti setul de cesti in vitrina din sufragerie, ci in dulapul din bucatarie.
Culorile vii si calde sunt preferatele nativilor nascuti in mijlocul primaverii, verdele, galbenul si albastrul sunt nelipsite din coloristica intregii locuinte.
Nu pun accent pe lucrurile stridente care scot prea mult in evindenta, poate sa fie totul simplu, dar atata timp cat este confortabil si neobositor ochiului este de ajuns.
amenajari interioare pentru zodia taur livingul zodiei taurOrnamentele si decoratiunile clasice dezvaluie personalitatea unui taur adevarat.
Un mare iubitor al naturii, fiind unul dintre cele trei semne de pamant, taurul adora sa stea la casa ori sa-si petreaca mult timp in gradina.
Primavara este intr-un cuvant, anotimpul in care te regasesti cand pasesti in casa unei persoane nascuta in zodia taur.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...