Animal Print

Arta cu animale nu este doar pentru copii, cu toate ca, in mod intentionat, unul din exemplele pe care le veti vedea in continuare a fost creat pentru ei. Dar de la Warhol la cai salbatici, sunt o tona de modele sofisticate care pot completa designul oricarei camere din casa dumneavoastra.

Iesiti in evidenta! Aceast element a fost in colectia privata a proprietarului si este o pictura originala cu o zebra a lui Andy Warhol. “Din cauza ca era asa scumpa, am plasat-o in camera de zi pentru a se impune si am folosit-o ca culoare de inspiratie pentru pernute si alte accesorii”, spune designerul Gabriel Benroth de la Incorporated.

Lasati-va mitea sa zburde! “Ne-a fost foarte greu sa gasim un tablou pentru aceasta camera,” spune designerul Dona Rosene. “Initial, clientul a considerat ca spatiul nu era asa important, si bugetul ei era limitat. Pana cand intr-o buna zi a intrat intr-un mazagin Domain si s-a indragostit instant de acest tablou si de marimea lui. Ea spune ca a fost un raspuns emotionat si ca l-a cumparat in 5 minute in ciuda pretului piperat.”

Jucati-va cu sofisticatul. Pentru designul acestei camere, Tara Seawright a vrut sa faca referinta la cei doi copii ai clientului. “Am inceput cu pernute care aveau broaste testoase pe ea, dar era nevoie de ceva care sa le placa si adultilor, si animalele au tot inceput sa apara sub forma de obiecte, lampi si picturi,” spune aceasta.

Creati o munca personalizata! “Am creat trei tapete cu modele de animale pentru dormitorul celor trei baietei,” spune designerul Jarlath Mellett. “Fiecare are o tema diferita- jungla, ocean si desert- si am luat imagini din toate mediurile si am creat un tapet personalizat, pentru a-i multumi pe toti trei.”

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...