Apartament modern cu design pop 2012

Orice apartament modern cu design pop repecta reguli clare de amenajare a interioarelor. Incepand cu livingul si terminand cu baia, oricare din aceste camere poarta amprenta designului pop, intens colorat si foarte tineresc. Pentru un cuplu de tineri acest model de apartament este ideal, mai ales ca este si in pas cu moda.
Este un apartament aparent foarte spatios, asta si datorita faptului ca este spatiu deschis si multifunctional special convertit pentru a fi locuit.

Pentru obtinerea acestui stil de apartament, designerul a imbinat elemente contemporane si high-tech + desene si culori specifice Pop Art-ului. Folosind piese de mobilier ale designerilor mai vechi, spre exemplu scaune marca Ray Eames, ori folosind colaje din benzi desenate, se intra putin in atmosfera anilor ’60 si ’70.
Deasemenea si micuta canapea care infatiseaza buzele frumoasei Marilyn Monroe accentueaza stilul pop abordat de intregul apartament.

In living principalele elemente pop sunt: canapeaua rosie care are forma buzelor celebrei Marilyn Monroe si cutia de conserve pe post de masuta sau tamburet. Canapelele si corpurile de iluminat sunt principalele atractii care-si pun amprenta pe decorul modern al acestui living.
living modern 2013
living pop 2012
Culorile predominante joaca si ele un rol deosebit pentru livingul din imagine care este defapt spatiul in care fiecare isi dezvolta pasiunile, pentru pictura spre exemplu.

In bucatarie, pictura cu Marilyn, scaunele si comoda din dining, peretele violet si mobila bleu-turcoaz, sunt doar cate elemente pop preente in acest interior.
bucatarie moderna pop 2012
bucatarie moderna pop

Dormitorul se remarca prin corpurile de iluminat sub forma de neoane, pardoseala si tapet.
dormitor modern pop 2012
dormitor pop modern 2012

Baia este absolut remarcabila. In tornuri de rosu si gri obtinute cu ajutorul tapetelor, cu obiecte sanitare moderne si oglinzile rotunde asezate una langa alta + nelipsitul chip al frumoasei Marilyn Monroe, iti inspira o atmosfera perfecta de relaxare intr-o baie.
baie moderna stilul pop 2012

Nici biblioteca nu lipseste din spatiosul apartament. Si uite cam asa arata un apartament modern cu spatiu deschis.
apartament modern design pop
Iar pentru ca este vara afara, iar sezonul acesta explozia de culori este la moda, nu doar in vestimentatie, acesta pare sa fie designul interior care va va mentine in tendintele anului 2012.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...