Aranjamente florale pentru balcon si gradina

Daca detineti un apartament cu un balcon spatios sau o casa cu gradina, atunci profitati de aceasta optiune si decorati-va balconul sau gradina cu aranjamente florale.
Principala caracteristica a acestor aranjamente florale este ca acestea va vor personaliza locuinta, creand o atmosfera in care va puteti regasi oricand in mijlocul unei mici naturi a dumneavoastra.

Solutii pentru alegerea florilor, suportilor, locurilor preferate ale plantelor, armonizarea florilor sunt numai cateva probleme de care trebuie sa tinem cont.

Daca nu stiti ce flori sa alegeti pentru balconul sau gradina voastra, va vom prezenta cateva idei de aranjamente florale perfecte pentru casa dumneavoastra.

Aranjamente Florale pentru Balcon si Gradina:

*Primula
Este cea mai răspândită plantă cultivată în ghivece şi se adaptează foarte bine condiţiilor mai puţin prielnice de pe balcon, înflorind încontinuu toată primăvara.
Primula floare de balcon

*Amaryllis
Sunt plante perene bulboase cu flori mari, asemănătoare celor de crin. Coloritul principal al florilor e roşu-închis şi roz, dar există şi hibrizi ale căror flori sunt albe, simple, sau cu bordura roşie.
amaryllis floare de balcon

*Năsturei
Sunt albi, roz sau roşii, simpli sau bătuţi, în funcţie de soi. Modeşti, năstureii cresc în locuri însorite, dar şi la semiumbră.
Azalee floare de gradina si balcon

*Azalee
Planta este atrăgătoare atât prin mărimea şi alcătuirea florii, ce poate fi simplă sau bătută, cât şi prin culorile vii, în nuanţe de la roşu sau violet până la roz şi alb. Înfloreşte în sezoanele răcoroase ale anului: toamna, iarna şi primăvara.
trandafirul de gradina

*Trandafirul
Trandafirul, se poate spune ca, este una dintre putinele plante cu flori pe care e neaparat sa o avem in gradina noastra.
Sa nu uitam ca si trandafirii pitici,salbatici, urcatori si cu flori simple au frumusetea si farmecul lor si ne pot face gradina de vis.
gura leului floare de gradina

*Gura-Leului
O floare inocenta, cu o forma ciudata si cu multe culori, care atunci cand vrei sa o mirosi iti lasa polenul galben pe nas, asemenea crinilor.
craitele de gradina

*Craitele
Tagetes tenuifolia sunt plante mici in forma de tufis cu frunzis dantelat care are miros de lamaie. Florile lor sunt cu o singura palnie de culoarea galbena, portocalie sau ruginie. Florile de craite sunt comestibile si au un usor gust de lemn dulce, asemanator tarhonului.
petunii colorate de gradina

*Petuniile
Sunt unele dintre cele mai populare plante anuale cu flori. Habitatul de crestere este variat, depinzand de soi. Petuniile Grandiflora au cele mai mari flori si lastari indreptati in sus.

Aranjamentele florale pentru balcon si gradina, florile de gradina aduc un plus de naturalele locuintei dumneavostra, astfel incat fiecare dimineata va fi mai frumoasa printre flori, iar prietenii vostri vor fi perfect uimiti de micul vostru colt de natura.
aranjament floral gradina

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...