Balcoane de neuitat

Indiferent ca sunteti proprietar sau stati in chirie, ori ca locuiti in oras sau in suburbii, balcoanele sunt un element grozav al oricarei cladiri. Acestea ofera o tranzitie perfecta intre interioruri si salbaticie, si dau un accent arhitectural fabulos unui spatiu.

Cuvantul “balcon” vine de la cuvantul italienesc “balcone” care inseamna “schela”. Tehnic vorbind, acesta este o simpla platforma imprejmuita cu balustrata sau o bara. Lucrul grozav in legatura cu balcoanele este ca au o reputatie istorica de a fi folosite in telenovele si scene, pentru a tine ceremonii sau pentru a da anunturi publice. Si acum in zilele moderne balconul este mult mai informal, mai dinamic si mai spatios. Aceasta ultima calitate, de spatios, trebuie exploatata maxim de cei care au parte de privilegiul de a avea balcon. Acesta poate fi un loc ideal pentru relaxare, bronzare, respirarea de aer proaspat si un loc in care sa va schimbati perspectiva in legatura cu ce aveti inainte, sau poate chiar sa va faceti conexiuni amoroase, mai ales avand in vedere reputatia pe care si-a facut-o balconul in aceasta privinta. Sa fim seriosi…daca nu erau balcoanele, nu ar fi existat nici un Romeo si nici o Julieta…sau cel putin povestea lor nu ar mai fi fost asa fantastica!

Mai jos sunt cateva balcoane chiar grozave cu stiluri si functii diferite. Unele va pot ajuta sa va cufundati subit in modul de relaxare pentru o seara completa sau sa va energizeze cu panoramele pe care vi le pot oferi.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...