Bonsaiul in decorul interior

Sa va adaugati o planta decorului interior este o modalitate grozava de a va improspata si ridica atmosfera unei camere, dar daca sunteti in cautare de ceva un mic mai diferit, de ce nu incercati sa va decorati casa cu copaci de Bonsai? Bonsaiul poate aduce un aer de calm si clasa unui plan de design interior, si poate deveni un hobby relaxant in timp ce tundeti cu grija crengile in miniatura pentru a da forma siluetelor verisorilor mai mari ai acestor arbusti simpatici.

Un singur bonsai atrage atentia si arata grozav intr-un spatiu minimalist ca acesta baie contemporana de mai jos. Asigurati-va ca ii tineti departe de indemana copiilor sau a animalelor de companie din casa, pentru ca nu numai ca prietenul vostru va vi distrus de mainile si labutele curioase, insa majoritatea acestor plate sunt toxice.

Iubim conceptul de masa joasa, care este o influenta asiatica si care se potriveste de minune cu astfel de plante. Aceste tipuri de mese acorda companiei dumneavoastra infrunzite un loc perfect de a sta mandru, iar o tava se poate dovedi foarte utila pentru a ascunde ghiveciul, precum in imagine de mai jos, si de a da un aspect superb si interesant mesei dumneavoastra din living.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...