Camera copiilor: culori, nuante, modele

Cand vorbim de camera copiilor, trebuie sa fim foarte atenti. Trebuie sa creem un ambient placut care sa nu afecteze copilul pe plan psihic sau emotional.

In primul rand, cand vorbim despre culorile din camera copilului, acestea nu trebuie sa fie in niciun caz de inchise. In camera copilului se vor folosi doar culori calde.

Deseori copii va spun sa le faceti camera cu desene, cu diferite brizz-brizuri din desenele animate si asa mai departe. Faceti-le pe plac, se vor simti mai bine in camera lor si asta le va da incredere. Doar asta le poate inspira imaginatia si le da energie pozitiva.

Copii sunt veseli si fericiti, de aceea camera trebuie sa fie la fel, sa inspire veselie. Desenele pe pereti nu trebuie sa lipseasca, in cazul fetelor, culoarea predominanta va fi rozul sau verdele deschis. Iar in cazul baietilor, cu siguranta vor alege un albastru deschis sau ceva asemanator.

Amenajarea camerei copilului: mobilierul
Mobilierul joaca si el un rol important. Nu aglomerati camera cu foarte mult mobilier, copilul nu are nevoie de un dulap plin de hainute si nici de un birou foarte mare. Incercati sa aplicati folii pe mobilier, cu diferite desene, folii cu nuante deschise, cu diferite dungi sau patratele.
mobilier camera copil
Sursa imagine: Elvila

mobilier camera copilului

Pentru mobilierul din camera copilului, puteti merge la firme specializate, care va pot crea prin comanda dupa dimensiuni si aspect.

Si, in final, sa nu uitati sa puneti multe, multe jucarii in camera copiilor.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...