Casa in copac

O casa in copac ne aduce aminte de copilarie. Orice copil viseaza la o casuta din lemn in copac in care sa se joaca impreuna cu prietenii sai. Natura este locul preferat de joaca al copiilor, le place sa exploreze sa cerceteze si mai ales ca construiasca.
Ce bucurie poate fi mai mare decat aceea de a avea o casa in copac?
Construieste si tu copilului tau un loc special aproape de casa, in care sa se poate simti liber, iar tu in siguranta.
casa in copac
Este o casa uimitor de simpatica, construita din lemn masiv, tratat si rezistent la umiditate. Este sustinuta de 6 piloni inalti, tot din lemn masiv. are 3 m inaltine si 3,5 m latime. Pe cat de frumoasa este, pe atat de practica si rezistenta. Acoperisul este si el izolat pentru a preveni scurgerile. Dispune de leagan si o mica mansarda unde cei mici pot servi ceaiul dimineata. Mai are doua usi mari glisante care permit vederea minunata a naturii si doua ferstre mici pe parti.

Casa in copac – Galerie foto

Interiorul este modest si de bun gust, cele doua paturi mici, separate si asezate in colturi diferte, mocheta, pedeaua, veioza si masuta din mijloc pentru ceai si mici gustari, dau casutei un aer aparte specific copilariei. Este un interior confortabil si primitor, in care copii se pot juca in voie, bucurandu-se de farmecul naturii.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...