Case cu susu-n jos arhitectura inedita

Ceva cu adevarat iesit din comun sunt aceeste case cu design unic, mai exact case asezate cu susu-n jos. Daca doriti sa iesiti in evidenta o astfel de casa este cea ce va trebuie.

Totusi, aceste case sunt locuibile?! La noi in Romania nu cred ca exista astfel de indrazneti care sa-si construiasca o casa de genul asta.
casa de vacanta cu susu-n jos
Aceasta casa de vacanta cu susu-n jos pare o adevarata arhitectura pusa pe pamant de catre un polonez in 114 zile.

arhitectura cu susu-n jos
Cladirea aceasta alba adaposteste peste 100 de expozitii, un mini-cinematograf si o zona destinata catararilor cu franghia. Din exterior arata ca o Casa Alba supradimensionata asezata invers, cu susu-n jos.

arhitectura case invers
Aceasta constructie inedita se gaseste in Austria, Viena. Pe una din laturile Muzeului MuMoK se sprijina o casa cu un design dubios, si anume este asezata cu susu-n jos.

biserici cu susu-n jos
biserici invers
Se spune ca turnul bisericilor indica spre Rai, ma intreb spre ce indica turnurile bisericilor din imaginile de mai sus, situate undeva in Canada.

case construite invers
Aceasta casa este rezultatul imaginatiei unui barbat din Florida, care a decis ca si mobilierul casei sa fie cu susu-n jos. Priviti masina din garaj, ar fi prea ciudat sa fie adevarata, dar cred ca e doar o macheta.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...