Casele americane – Cele mai frumoase case

Se stie ca aceste case americane sunt cele mai frumoase modele, nu sunt sofisticate, iar prin simplitatea lor ofera confortul ideal.

Casele americane au un stil aparte, traditional dar si modern, de cele mai multe ori ramaneam impresionati de filmele americane unde mai zaream cate o casa frumos construita, imprejmuita cu un gard mic, cu un gazon verde mereu curat si tufe de flori de-a dreptul aleei ce ducea catre intrarea in casa.

De precizat si faptul ca aceste case, aparent simpliste, ascund in interior camerele necesare in functie de membri familiei, camere spatioase si amenajate frumos, imbinand traditionalul clasic cu modernul.

Multe dintre casele americanilor sunt facute din lemn, mansarda, ferestre, usi si gardul, toate cu aspect lemnos dar vopsite. Culorile pe care le aleg pentru vopsire sunt in general deschise, de la alb la bleu sau verde.


Modele de case americane – Galerie foto

case americane
model casa americana casa de lemn americanacasele americane

Daca dorim sa construim si noi astfel de case, este clar un lucru simplu de obtinut, pentru cei care se pricep si ce sa aleaga. Poate nu vom avea noi strazi pline de astfel de case lipite una de cealalta, cum se intampla in cartierele din America, dar putem aduce putin din farmecul acestor constructii si la noi acasa.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

One Response to “Casele americane – Cele mai frumoase case”

  1. andra says:

    Of… cine nu viseaza la o casuta asa… sa iasa din apartamentele din Buc tip cutie de chibrituri. 🙁

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...