Covorase de baie – Seturi si modele

Baia este o camera necesara la fel ca toate celelalte, chiar daca este mai restransa ca suprafata, nu inseamna ca nu ne putem simti bine in ea, asa ca amenajarea acesteia trebuie sa fie la fel de importanta.

covor de baieAccesoriile pentru baie o definesc si o scot in evidenta cel mai bine.
Un element important in amenajarea baii sunt micile covorase de baie. Acestea dau un puls de stil, personalitate si culoare baii noastre, iar pe langa caracterul lor estetic prezinta si un aspect practic.
Le gasiti in magazine si sub forma de seturi foarte accesibile si dragute care se potrivesc in orice fel de baie. Mai ales daca dispuneti de o baie pentru copii, aceste covorase de baie pentru copii nu trebuie sa lipseaca, oferind confort si siguranta copilului.

Materialul din care sunt confectionate aceste covorase pentru baie este foarte important, deorece fiind o camera umeda, covorasele din materiale neadecvate si nerezistente la apa se degradeaza repede. Exista o categorie de materiale care trebuiesc evitate atunci cand vine vorba de covorase pentru baie: lana, iarba de mare, par de camila, sisal si iuta.

Cele indicate sunt:
1.Covoarele din cauciun: usor de intretinut, rezistente, antiderapante, ieftine, usor de spalat si disponibile in diverse forme si culori.
2.Carpetele din material sintetic: rezistenta la umiditate, mucegai, pete, decolorare.
3.Covorasele din bambus: se curata foarte simplu, nu sunt alunecoase si disponibile in culori naturale.
4.Covorase din bumbac: sunt confectionate din fibra naturala, se spala si se usuca usor.

Opteaza pentru seturile de covorase pentru baie in primul rand pentru aspectul frumos al baii, zonele din fata chiuvetei, a vasului wc si a dusului sunt predispuse alunecarii, deci trebuie protejate prin acoperirea cu covorase de baie.

Exisa multe modele de astfel de covorase pentru baie, disponibile in diverse forme si culori care se adapteaza perfect oricarui tip de baie. Este foarte bine sa folosim covorase de baie in culori indraznete si forme dragute, cat mai unice. Trebuie sa avem grija si la dimensiunile baii in achizitionare de covorase.

Iata cateva modele de covorase pentru baie care sa te inspire:
covorase-baie-tac-geo-verde covorase de baie
covorase-baie
covorase-de-baie-copii
DSC_0061-300x251 covoare de baie
covorase-baie

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...