Crengile cu flori

Sunt zile ploioase cele din mijlocul primaverii, insa bucurandu-ne de saptamanile de vreme frumoasa, nu ne putem plange prea mult. A fost atat de cald ca acum, in prag de Pasti, copacii au si inceput sa infloreasca, si intr-o plimbare in acest weekend am fost socati sa vedem numarul de bobocei de flori in crengile care au fost curatite. Ca anticipare a sezonului ce vine si a aglomeratiei de roz care vine cu acesta, iata aici un numar de idei pentru a va umple casele cu primele semne ale primaverii: crengile cu flori de copac.

Mentineti ramurele cu flori proaspete in vaze cu apa, si taiati in fiecare zi capatul crengii din apa cu jumatate de centimetru, si apoi le puteti pune in alta apa sau in apa speciala pentru conservare. Nu uitati sa o schimbati frecvent!

Daca florile de cires nu au inflorit inca in zona dumneavoastra, atunci printati-va un material cu model asemanator. Aceasta perdea simpla aduce in casa atmosfera de primavara.

Daca ati prefera sa aveti cregi cu flori tot anul, atunci o camera acoperita intr-un tapet cu un astfel de model este perfect si arata mai mult decat superb.

Floricelele roz de pe masa ies in evidenta prin culoare si accentueaza alte elemente de culoare asemanatoare din camera, precum perna de mai sus care se vede un pic pe scaun, in stanga.

Daca aveti norocul de a avea propriul cires, piersic sau alt copac care infloreste, taiati cateva ramuri pentru a le folosi inauntru imediat dupa ce au aparut bobocii sau acestia au inceput sa infloreasca.

Indiferent ca le folositi in varianta naturala si reala, ca decor floral in vaza sau ca model de tapet, perdele sau chiar asternuturi, crengile inflorite de primavara, in special ciresul, arata fantastic si dau casei dumneavoastra un aer de vis si de prospetime. Chiar si imprimate pe pereti, arata in mod surprinzator de bine pentru un model floral, nu-i asa? Puteti pune cateva crengute intr-un loc in care vor putea fi admirate intr-un mod adecvat, cum ar fi in camera de oaspeti sau intr-un loc special pentru dumneavoastra. Sau o alta idee sunt crengutele cu flori de hartie care sunt la fel de fragile, efemere si frumoase ca cele reale.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...