Culorile anului 2012 Design Interior

Fiecare din noi ne dorim o locuinta in care sa ne simtim in largul nostru, printre culori care ne caracterizeaza, oferindu-ne un aer proaspat si o stare linistitoare.

Specialistii incurajeaza culorile puternice si pline de viata indemnand atat designerul cat si clientii sa lase la o parte timiditate si cumintenia pentru a face loc indraznelii, imaginatiei si manifestarii caracterului puternic folosind culorile clasificate de unii “tipatoare”, electrice de altii, in contraste indraznete.

Design interior paleta de culori
Pentru o mai buna inspiratie va prezentam paletele de culori specifice anului 2012 in designul interior:
culori neutreCulorile neutre sunt ideale pentru a realiza o baza curata care va permite sa adaugati o pata de culoare sau un accent in orice spatiu, depinzand de atmosfera pe care doriti sa o creati.
Design-interior-gri

paleta culori galbeneGalbenul, este o culoare radianta care creeaza senzatia de fericire, soare, libertate si va face camera sa para stralucitoare. Pentru iubitorii de semnificatii, galbenul este o culoare masculina, a luminii si a vietii, fiind simbolul tineretii si al nemuririi divine.
design interior in culori galben gri

paleta culori albastreAlbastrul: este cea mai rece dintre culori si poate da sentimentul de liniste, serenitate si spatialitate. Este o culoare care calmeaza si confera seriozitate spatiului.
culorile anului 2012 design interior

paleta culoarea rozRoz (Pink):Alb+Rosu=Pink, este o culoare delicata, subtila si blanda cu o personalitate plina de speranta. Aceasta culoare folosita in decorarea interioarelor va adauga un element surpriza spatiului indiferent de forma folosita.
design interior roz

culoarea movMov: Decorarea cu mov poate crea o iluzie de grandoare avand o reputatie de roialitate si putere. De la vintage pana la ultra modern, movul accentueaza si solicita atentia intr-un mod unic, neasteptat.
design-interior-in-culoarea-mov

paleta culoarea verdeVerde: Relaxant si odihnitor pentru ochi, verdele creeaza o atmosfera rece, proaspata si calma indiferent ca veti folosi verdele tei, menta, bambus sau lime, veti obtine acelasi efect.
design interior verde
Indiferent de culorile pe care le veti alege, tendintele designului interior pentru anul 2012 vor face spatiile in care vor fi folosite, indiferent de stil, sa vibreze indentificandu-se usor cu personalitatea celui care alege.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...