Decoratiuni pentru terasa si gradina

decorare terasaDecoratiunile pentru terasa si gradina iti pot transforma exteriorul casei intr-o adevarata oaza de relaxare si confort, astfel te vei bucura mai mult de zilele calde ale verii, intr-un concediu prelungit. Decorarea terasei din gradina poate fi o treaba distractiva, simpla amenajare a terasei pornind de la o tema tropicala, cu accesorii bine alese si cu putin feng shui, poti obtine terass la care ai visat.

In functie de spatiul pe care l-ai alocat amenajarii terasei din fata casei, se aleg si piesele de mobilier (adica scaunele, canapeaua, masa), de preferat din materiale precum ratanul; florile decorative care sa dea viata spatiului si alte accesorii de exterior.

Cauta mobilierul care te duce cu gandul la vacanta, la mare, la nisip si soare. Masuta trebuie sa fie neaparat joasa, rotunda sau dreptunghiulara, daca alegeti sa plasati si o canapea, in combinatie de lemn cu sticla sigur va fi atractia terasei. Umbrela nu trebuie sa lipseasca, pentru a ne proteja de soarele arzator atunci cand stam la suc cu familia sau prietenii, este important sa avem o sursa de umbra iar umbrela pare sa fie solutia cea mai simpla. Exista modele de umbrele foarte mari, capabile sa tina umbra unei terase intregi din curte. Poate fi un element decorativ si umbrela, daca este un model colorat care sa atraga atentia.
Pe canapea pot fi frumos asezate pernute decorative in culori tipatoare care dau si un plus de confort. Scaunele pot fi imbracate in materiale colorate care sa aduca aminte de mare.

Florile si plantele sunt principalele elemente cu efect decorativ care stabilesc cu adevarat frumusetea unei terase. Daca ai in jur gradina este bine sa fie si ea decorata cu cele mai renumite specii de plante, precum palmierul, fittonia, dieffenbachia si pomi cu fructe, in general plante cu frune mari.
Terasa poate fi populata de plante in ghiveci, pe care le poti scoate in evidenta cu ghivece personalizate si colorate. Arnajamentele florale sunt la fel de minunate pentru un decor natural cat mai placut. Inconjoara terasa cu un gard din bambus pentru a spori intimitatea si intreaga zona va fi cuprinsa de confort personal restrans. Iti poti face si un hamac in care sa te simti rege si sa profiti din plin de razele soarelui, sau 1 sau 2 balansoare de gradina in care se pot juca si copii.
Un covor din sisal sau iuta se poate asorta perfect in cadru, iar daca spatiul permite poti organiza petreceri in aer liber sau sa luati cina cu familia.

Vara asta se anunta a fi foarte colorata, explozia de culori ia amploare si starneste imaginatia fiecaruia dintre noi, permitand sa folosim cele mai neobisnuite combimatii de culori chiar si in gradina. Terasa noastra poate fi unica datorita decoratiunilor colorate!

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...