Design jucaus pentru camera copiilor

Sa fiti siguri, colectiile de camere pentru copii ce le veti vedea nu seamana deloc cu ceea ce ati mai vazut pana acum in HD. Unele dintre aceste camere arata chiar ca scene din filmele spectaculoase ale lui Tim Burto, cu un buget de un milion de dolari pentru a fi puse in scena si filmate. Acestea sunt de und esign jucaus insa in acelasi timp sofisticat in timp ce treceti printre bariere culturale si de stil si folosind materiale neasteptate in modalitati unice.

Fiecare parinte isi doreste sa ii satisfaca copilului cat mai multe dorinte cu putinta, insa ceea ce veti vedea in continuare intrece orice capacitate de imaginatie si creativitate al oricarui copil. Dupa cum bine stim, la varstele fragede, copii sunt inebuniti dupa povesti, basme, desenea animate si jocuri. Unii dintre noi poate chiar ne-am izbit de dorintele lor de a vedea DisneyLandul sau, in timp ce se joaca cu alti copii, ne-am surprins odorul imaginandu-si ca este un personaj dintr-o poveste sau dintr-un desen animat. Dar daca stilul de viata sau bugetul nu va permite sa le satisfaceti astfel de dorite, de ce sa nu le aduceti basmul si DisneyLandul in camera lor?

 

Designul pe care compania Mimolimit a reusit sa-l inventeze intrece orice perceptie de simt de datorie de a creea capodopere ale decorarii, creind elemente dragute si blande cu natura, pure si cu mult peste conceptul de creative. Aceste concepte au fost proiectate pentru a satisface anumiti clienti precum si pe copii acestora. Uitati-va bine la aceste camere frumos decorate si ganditi-va ce ar putea insemna o astfel de camera pentru copii dumneavoastra. Cu adevarat de vis, nu-i asa?

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...