Designuri extreme de interior

Aceste tactici exagerate pot fi de necrezut, dar aceste spatii nu au trecut niciodata neobservate. Observati cum riscurile lor se pot potrivi cu casa dumneavoastra!

 

” Trebuie sa risti in a exagera pentru a descoperi cat de departe poti ajunge.” – T.S. Eliot

Cand vine vorba de decorul interior, aceste sentimente sunt intotdeauna certe si adevarate. A exagera in a va decora casa poate fi foarte intimidant. Cu toate acestea, nu veti sti niciodata daca merge daca nu va veti asuma nici un risc. Beneficiul adoptarii unui design indraznet este ca acea incapere va impresiona si mira. Potentialul de a exagera poate rezulta in a plati un pic mai mult pentru a mai scoate din decor. Macar veti sti care va este limita in viitor!

Un design tribal deasupra podelei si pana in tavan folosind camera de mai jos in alb si negru, pentru o experienta unica. Camufleaza chiar si toaleta. O camera impecabila este un loc perfect pentru a face o miscare indrazneata.

Artistul belgia Charlie Lancel creaza o piesa de arta de mari proportii care comanda atentie si ne obliga sa ne uitam de trei patru ori la ea. Lucrarea de mai jos, care pare ca face publicitate la o firma de de telefonie, foloseste in particular procesul Diasec, care contine o iluzie optica, dupa cum probabil ati sesizat deja. Impresionant, nu-i asa?

Elementele de proportii marite pot ajuta la creerea unei camere intr-un spatiu mai mare deschis cum este cel de mai sus. Acest inel masiv atarna de acoperis ca o roata gigantica. Observati cum proportiile din fotografia de mai sus si modul in care ajuta la definirea acelei zone specifice in camera vasta.

 

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...