Dulapuri si dressinguri pentru dormitor

In acest articol va vom prezenta cateva sugestii si modele de inspiratie pentru a va ajuta sa faceti cadou dormitorului dumneavoastra un dulap sau un dressing care arata de minune. Credeti ca ordinea si bunul gust va pot energiza si entuziasma dimineata cand va imbracati si va pregatiti pentru a merge la servici sau pentru alte activitati? Noi credem in asta, de aceea va vom impartasi tot ce stim si tot ce am vazut in aceasta privinta.

 

Sugestii pentru designul dressingului

1. Luati masuratori precise si complete. Asigurati-va ca stiti cu exactitate inaltimea peretilor si alte date esentiale inainte de a incepe constructia unui dressing sau al unui dulap. Nerespectarea si ignorarea acestui pas esential poate rezulta in achizitionarea unor materiale prea lungi sau prea scurte.

2. Uitati-va bine si stabiti-va in minte exact cum ati dori sa arate dulapul sau dressingul dumneavoastrra. Va avea acesta multe rafturi, cuiere sau doar usi pentru a separa doua compartimente? Va avea cuiere pentru robe, geci si paltoane? Va fi o combinatie dintre doua culori sau, luand in consideratie si decorul dormitorului si bineinteles si paleta acestuia de culori, va fi acest dulap unicolor? Etc.

3. Faceti loc pentru rafturile care sunt mai sus. Puteti depozita acolo elemente de imbracaminte care nu le purtati si nu le folositi acum pentru a le folosi in viitor.

4. Decideti-va daca constructia va fi facuta de un profesionist sau sunteti capabili sa o faceti singur din temelii. In orice caz, acordati mainii de lucru destul timp si nu grabiti procesul.

5. Daca este vorba despre un dressing, veti avea nevoie cel mai probabil si de o bancuta pe care sa stati cad va imbracati si incaltati. Daca nu , asigurati-va va aveti destul loc pentru a face asta.

 

Aceste imagini va vor ghida si va vor fi sursa de inspiratie indiferent de ce v-ati propus sa faceti sau de nevoile casei dumneavoastra. Aceste elemente de mobila au fost fabricate de Walkln Wardrobe Zone.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...