Fototapete pentru design interior

Chiar daca tapetul nu mai este la moda de multa vreme, el inca se mai aplica, si nu asa oarecum, in imagini frumos colorate si definite.

Fototapetele nu sunt de multa vreme pe piata noastra, de fapt, ele au inovat intr-un fel designul interior. Deseori copii aleg diferite personaje animate pentru dormitoarele lor.

Va voi prezenta cateva fototapete pentru a va face o idee despre ce este vorba:

fototapet[ideidesign.com]

Daca vi se pare a fi un geam mare de sticla cu vedere afara va inselati, este vorba despre un fototapet ce are o imagine care va revigoreaza in zilele ploioase sau mohorate, va da energia de care aveti nevoie sa va continuati lucrul, va da senzatia de plaja. Deseori aveti sansa sa intrati in melancolie, dar cu siguranta acest tip de fototapet ajuta la eliminarea energiilor negative.

fototapet[ideidesign.com]2

Acesta este alt model de fototapet, cu lalele, este potrivit pentru camera in care stati si lucrati sau living. Acestea nu sunt recomandate dormitoarelor pentru ca noapta va pot da o senzatie sinistra datorita formelor florilor.

In Romania puteti gasi la diferite firme fototapete de acest gen, cu diferite imagini sau peisaje. Va puteti crea la comanda propriul dvs. tapet cu propria dvs. imagine.

 

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...