Idei nemaivazute de a va decora peretii

Oferiti casei dumneavoastra un factor de WOW, in special pe peretii obositi si plicticosi ai acestea, cu acest set de sugestii si imagini pentru a crea o arta nemaivazuta si impreuna modalitati neconventionale de a va umple spatiile goale. Va veti transforma casa si veti spage peisajul monoton, dorindu-va sa aveti timp mai mult pentru a-l petrece in propria casa.

Lasand la o parte razboiul etern pe care il duce contra Apple, laboratorul de teste al companiei Samsung si-au folosit una din aceste scheme si desene de proiect ca tapet artistic fascinant, fiind foarte interesati de o modalitate prin care sa potriveasca decorul cu temele pe care acestia le aveau de discutat in cadrul interferentelor dintre cele doua companii.

Aceasta caracteristica de arta scoate in evidenta si este perfecta pentru fanii de benzi desenate; de ce sa nu va suflati super eroul preferat sau o scena al celor faradelege ca si tema a camerei proprii? Sunt companii care printeaza orice imagine la orice dimensiune pentru a crea o coperta perfecta pentru peretii dumneavoastra, sau daca sunteti mai pretentios si mai aplecat spre arta proprie, puteti sa va inchiriati un proiector care sa bata pe perete conturul imaginii pe care v-o doriti si pe care o puteti picta cu propriile maini de la A la Z.

Micile borcanase multicolore de pe raftul deasupra canapelei din imaginea de mai sus sunt facute din cani reciclate; o metoda de a refolosi lucruri vechi in timp ce creati ceva fabulos.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...