Mobila viitorului multifunctionala care se transforma

Mobila multifunctionala a viitorului care se transforma este idea designerilor italieni care s-au gandit ca nu ai nevoie neaparat de o casa mare ca sa-ti permiti tot felul de piese de mobilier moderne.

Cu totii ne dorim sa avem un interior care sa satisfata toate nevoile noastre de confort si relaxare chiar si intr-un spatiu restrans. Metoda mobilierul care se transforma, gen dintr-o canapea poti face un pat, nu a aparut pe “piata” de ieri de azi. Italienii au fost primii care au expus aceste inovatii la un targ de mobila. Multi dintre straini folosesc inca de ceva ani piese de mobilier multifunctionale, facandu-si viata mai usoara, in comparatie cu noi romanii, care am ramas la ideile de desgn interior de pe timpul comunismului.

Daca aveti imaginatie va puteti crea si singuri mobila viitorului, apeland doar la cateva cunostinte de design si asamblare. Dintr-un dulapior puteti face un pat micut de o singura persoana, sau dintr-o canapea sa apara un pat dublu, care va fi sigur de folos atunci cand aveti musafiri peste noapte. Exista o multime de alte chestii de mobilier multifunctional care va transforma casa intr-un camin inedit si surprinzator.
Am doua poze cu mobila multifunctionala care arata exact cum puteti obtine dintr-o canapea un pat dublu supraetajat, sau un patut pentru copii dintr-un dulap.
mobila multifunctionalamobilier multifunctional
Daca nu v-ati lamurit cu aceste doua imagini, mai jos aveti un video care va arata toate modalitatile de transformare a mobilierul intr-o casa, pornind de la scaune pana la paturi.

Mobila viitorului multifunctionala care se transforma

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...