Mobilier pentru terasa si gradina – Imagini 2012

A venit vara si doresti sa-ti amenajezi sau redecorezi terasa si gradina? Fii la curent cu cele mai noi modele de mobilier pentru terasa si gradina din 2012. Alegerea mobilierului trebuie facuta in functie si de designul exterior al casei dvs.
Astfel pentru o locuinta cu arhitectura moderna, contemporana sau high-tech alegeti mobilierul mai complex format din mai multe piese si asortati-l casei si gradinii. Mobilierul realizat pe structura metalica si tapisat cu alte materiale specifice exteriorului, este cea mai buna alegere pentru a amenaja o terasa eleganta unde sa te relaxezi in zilele toride de vara.

Pentru casele mai modeste cu arhitectura clasica, country sau mediteraneana o terasa cu mobilier impletit din bambus, rattan ori fibre sintetice este ideala. Mobilierul impletit se afla si astazi, in 2012, in topul preferintelor designerilor, deci nu este exclusa ideea folosirii acestora.

Este bine de stiut si cum sa-ti alegi acest tip de mobilier impletit, astfel incat sa fie de calitate si din fibre naturale. Pretul variaza in functie de modele, iar pentru un set complet realizat manual pretul atinge cote maxime.

Mobilier pentru terasa si gradina se gaseste nu doar in modele exclusiviste si moderne, poti obtine o terasa cu bun gust unde sa te simti bine si doar cu ajutorul a doua scaune si-o masuta cu umbrela.
masuta cu scaune si umbrela pentru terasa mobila de gradina
Aceste doua modele de mobila pentru terasa si gradina sunt o conceptie noua 2012 si se potriveste oricarui tip de casa.
Iar pentru ca tot vorbeam despre mobilierul impletit, acest set de mai jos este perfect pentru a te relaxa langa piscina.mobilier pentru terasa si gradina

Pentru alte modele de piese de mobilier pentru terasa si gradina va invit sa aruncati o privire pe imaginile de mai jos:mobila 2012 pt terasa si gradina
terasa moderna 2012
terasa gradina 2012
imagini terase 2012 mobilier terasa gradina

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...