Modalitati de a va face casa mai fericita

De la la invelisuri de vopsea alba la alesul unei mobile neutrale si confortabile, expertii in decorat isi impartasesc ideile si sugestiile pentru a crea un camin mai ospitalier si cald.

Amestecati elemente

“Cele mai interestante camere ameteca culturi si perioade, spune un impresar de pensiuni, Royce Pinkwater. “Imi place sa juxtapun inaltul si josul. Da un aer mai obisnuit si primitor.” In colaborare cu designerul Eric Cohler, aceasta a decorat livingul din apartamentul ei din New York cu o masuta de cafea din 1930 a lui Jean Dunand, fotolii din anii 40 de Andre Arbus, scaune cu burete suedeze din anii 50, si o oglinda de Neal Small din anii 70.

Alegeti culorile care va impresioneaza

“Gandesc si vorbesc din partea tuturor femeilor- si probabil si barbatilor, cand spun ca-mi doresc o camera care sa ma descrie cel mai bine”, spune Pinkwater. Aceasta a decis sa decoreze cu culoarea lavandei pentru a completa culoarea verde a ochilor ei.

Decorati cu ce va place

Cand pictorul si stilistul Craig Schumacher s-a mutat dintr-o casa de 10 camere din Dallas intr-un apartament cu 4 camere, aceasta nu se potrivea cu stilul lui. Look-urile lui de decorare s-a suprapus unele peste altele: “Am cumparat lucruri despre care am considerat ca nu ma voi plictisi niciodata, si am descoperit ca daca iubesti ceva, vei gasi loc pentru acel ceva.” Camera lui de zi este mobilata cu elemente de antichitate si vintage, incluzand un semineu fals din interes arhitectural.

Amintiti-va de puterea culorii alb

“Albul reflecta lumina, prin urmare aceasta transmite o energie grozava, o prisma de culori de care nu sunteti neaparat constient,” spune designerul Susan Noble Jones. In aceasta casuta din New Orleans veche din anul 1820, designerul a folosit aceasta culoare pentru a transforma camera de cina odata intunecata intr-un spatiu luminos si cald.

Fiti indrazneti intr-un spatiu mic

“Cu cat este mai mica camera, cu atat mai multa dramatizare aveti nevoie”, spune designerul David Netto. In cabana de plaja din estul Hamptonului, un model grafic botanic isi merita toti banii in camera de oaspeti.

 

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...