Modalitati de a va vopsi usile interioare

Transformati-va usa din interior intr-un element de accent, sau faceti-o pur si simplu sa dispara din peisaj!

Puteti sa schimba aspectul casei dumneavoastra vopsind pur si simplu usile din interior. Dati-le viata, iesiti in evidenta cu detalii arhitecturale, sau faceti usile mai putin evidente. Alegeti nuante mai inchise ale vopselei, sau avansati la un nivel mai inalt, folosind o culoare inchisa si indrazneata.

 

Sugestii pentru a va vopsi usile interioare

 

-Tineti minte ca oricand vopsiti o usa intr-o culoare inchisa, trebuie sa va faceti timp pentru a pregati bine vopseaua pentru ca cu cat este mai inchisa, cu atat mai multe linii si vor vedea.

-Multe usi sunt vopsite deja din fabricatie cu lacuri pentru a se spala mai bine si pentru stralucire. Daca va doriti un aspect mai stralucitor, volositi o vopsea cu multa stralucire, mai exact sidefata, care cand se usuca arata splendid, facand culoarea aleasa sa arate mai intensa si mai reflexiva.

Pregatiti bine vopseaua inainte si folositi numai vopsele de tip profesional pentru a arata uniform.

-Cand vopsiti usile, incepeti cu partea de sus si continuati spre jos. Si intotdeauna vopsiti in directia cresterii lemnului.

Vopsirea unei usi din sticla si folosirea tot de culori indraznete ca si pe pereti creaza iluzia ca nu exista nici o usa, doar un placaj de sticla. Am adora sa incercam asta pe o usa inghetata care duce spre beci. O usa cu culoare indrazneata va tenteaza sa o deschideti pentru a vedea la ce duce.

Daca o usa este pozitionata intr-un loc aiurea sau strica un spatiu limitat, faceti-o sa dispara aproape complet vopsindo cu aceeasi culoare ca si peretii.

Vopsirea unei usi de interior cu o nuanta mai inchisa ca cea a peretilor scoate in evidenta, dupa cum veti putea vedea in imaginile urmatoare, nuanta inchisa a celorlalte elemente din casa.

 

 

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...