Modele de gresie si faianta pentru baie

Vrei sa amenajezi o baie de care sa te bucuri si nu ai idei de amenajare? Vrei o baie spatioasa, relaxanta si frumoasa? Iti oferim cateva idei, modele de bai moderne, modele de gresie pentru baie, modele de faianta pentru baie, reamenajari baie, poze gresie si faianta baie, accesorii pentru baie.

Cand vine vorba de baie ne gandim la modele de gresie si faianta care sa se asorteze perfect cu peretii, mobilierul de baie si obiectele sanitare.
Potim amenaja o baie in stilul clasic, pereti simpli, chiuveta si cada in formele vechi, gresie simpla fara modele, cu o singura culoare; sau poti inova baia intr-un stil modern, cu obiecte sanitare diverse forme si culori, modele de gresie divers colorata cu modele, modele faianta pemtru baie, cabina de dus, chiar si tapet pentru baie.

Pentru baia anului 2012, designerii ne sugereaza o baie colorata, cat mai extravaganta si iesita din tipare. Puteti alege faianta sclipitoare, gresie moderna divers colorata, accesorii unice si obiecte sanitare diverse forme. Puteti deasemenea imbina faianta cu tapetul, poate iesi ceva frumos. Mozaic pentru baie, este si aceasta o optiune in decorarea baii.

Pentru o mai buna inspiratie in amenajarea baii, va prezentam cateva imagini cu modele de gresie si faianta pentru baie:
gresie_faianta_baieamenajare baie

baie gresie faianta

faianta si gresie pentru baie

modele faianta si gresiegresie_faianta_baie

mozaic baie

gresie moderna baie

gresiebaie 2012

modele-gresie-faianta-baie
Aceste modele de bai prezentate sunt perfecte pentru relaxarea nostra. Insa pentru realizarea unor astfel de bai, banii investiti
pe materiale si mana de lucru, va vor da batai de cap, dar efortul merita, pentru cei ce au posibilitati.
Modele de gresie si faianta le puteti achizitiona de pe net dar si direct din maazinele specializate. Daca nu va pricepeti este indicat sa apelati la un designer care sa va indrume in amenajarea baii dorite.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...