Modele de gresie si faianta pentru bucatarie

Ne intereseaza modele de gresie si faianta pentru bucatarie care sa puna in evidenta ceea ce are mai frumos o bucatarie, si anume piesele de mobilier si zona de dining, unde se ia masa. Bucataria are nevoie de gresie si faianta, fiind o camera in care se gateste, este predispusa la orice fel de murdarie, de aceea trebuie sa o putem curata usor.

Aspectul in bucatarie este foarte important, de aceea trebuie sa fim inspirati cand alegem un model de gresie si faianta. Daca dorim sa obtinem o bucatarie clasica, gresia si faianta nu trebuie mult gandita, gama de modele nefiind prea larga. Stilul clasic include modele si culori simple (maro, alb, galbem), de altfel mobilierul este principalul element intr-o bucatarie clasica.

Pentru bucatariile care merg pe combinatia de doua culori (alb-negru, alb-verde, alb-rosu), modele de gresie si faianta se gasesc intr-o gama destul de larga, cu modele care mai de care mai moderne. Poti alege un contrast de alb-verde, o culoare fresh care se potriveste in bucatarii, des intalnitul alb-negru care nu da niciodata gres sau alte combinatii indraznete, cum ar fi alb-rosu perfect in bucatariile feminine cu personalitate, alb-albastru care reda un aer proaspat si oceanic, si multe alte combinatii nascocite chiar de tine dar care sa se potriveasca.
faianta verde bucatarie
Am sa va prezint cateva modele de gresie la mare cautare in acest an pentru amenajarea bucatariei. Culorile calde sunt perfecte pentru o bucatarie moderna. Culorile vii contribuie la eleganta unui stil inovator in care totul prinde viata.
gresie culori modele gresie moderna pt bucatarie
Faianta in bucatarie are un rol esential atat estetic cat si functional. Mai ales faianta din zona aragazului are rolul de a apara peretele de stropii de ulei care sar din tigaie. Se sterge foarte usor atunci cand se murdareste, si asta este cel mai important intr-o bucatarie, pastrarea curateniei de dupa gatit. De obicei se cumpara un set de gresie si faianta care sa aiba ca baza aceeasi culoare, daca alegi sa cumperi separat, trebuie sa fii informat ca cele doua culori se vor potrivi decorului din bucatarie. Faianta mai poate fi aleasa si in functie de culoarea dominanta a mobilierului.
faianta bucatarie
Alte modele de faianta care te pot convinge sa le alegi pentru amenajarea bucatariei:
faianta coloratafaianta bucatariegresie si faianta cu modele
gresie faianta bucatariefaianta alb neagramodele gresie faianta
Bucataria este cea mai utilizata camera din casa, de aceea amenajarea sa trebuie sa fie prioritara. In functie de spatiul de care dispuneti in bucatarie, va alegeti cele mai bune modele de gresie si faianta si desigur mobilierul. In bucatariile din zilele noastre nu se mai accepta aglomerarea, se alege strict ceea ce este necesar pentru decorare si amenajare, lasand mai mult spatiu gol, pentru circulatie si alte cele.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...